zondag 4 december 2011

Spaghettini met knoflook, peper en olijfolie
Spaghettini aglio
(voor 4 personen)


Ingredienten:


- 300 gram spaghettini
- 100 ml olijfolie, liefst extra vierge
- 3 tenen knoflook, fijngesneden of geperst
- 1 rode peper, fijngesneden
- 0,5 theelepel grot zeezout
- 1 bakje peterselie


Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm intussen de olie met de knoflook in een hapjespan op middelhoog vuur en voeg, wanneer de knoflook licht begint te kleuren, de rode peper en het zout toe. Roer goed door en neem de pan van het vuur. 


Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Giet de spaghettini af en laat uitlekken. Zet de hapjespan weer op het vuur en roer de spaghettini en peterselie erdoor. Meng alles door elkaar en serveer direct. 


Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten